Wekelijks gemeentenieuws - 2 maart 2016

Banner nieuwsbrief gemeente berichten
In de nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.
Je hebt je keuze gemaakt: je kiest voor nieuwbouw en je weet hoeveel het mag kosten. Maar welke omgeving spreekt je het meest aan? Het filmpje over de nieuwbouwwijk Ackerswoude laat zien wat wonen aan de rand van het levendige centrum van Pijnacker jou te bieden heeft.
De gemeente werkt sinds eind februari aan de reconstructie van de Pijnackerse Poort: het kruispunt Oostlaan, Vlielandseweg en Klapwijkseweg. De werkzaamheden duren tot einde van het jaar.
Per 1 maart 2016 is het tarief voor een verklaring omtrent het gedrag voor natuurlijke personen verhoogd van € 30,05 naar € 41,35.
Sinds kort kunt u naast plastic ook metaal en drinkpakken kwijt in de verzamelcontainers in de wijk. Daarmee zijn het PMD-containers geworden. Zo kunt u uw afval duurzaam scheiden.

Raadsvergaderingen

De raadsvergaderingen zijn in principe altijd op donderdag. Geïnteresseerden zijn welkom. Kijk voor de agenda en stukken op de website: www.pijnacker-nootdorp.nl/gemeenteraad. U kunt de raadsvergadering ook online volgen via www.pijnacker-nootdorp.nl/raadlive.
Laatst gewijzigd: 02-03-2016

Raadsvergadering

Raadsvergaderingen beginnen om 20.00 uur, tenzij anders vermeld. U bent van harte welkom. Bestuurscentrum, Emmastraat 165, Pijnacker

Inspreken

Meldt u aan bij de griffie 015-3626976 of mail naar griffie@pijnacker-nootdorp.nl

Volg de raadsvergadering live op internet