Wekelijks gemeentenieuws - 19 oktober 2016

Banner nieuwsbrief gemeente berichten
In de nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.
Wie is de ‘Ondernemer van de toekomst’ en welke starter sleept de Belofteprijs in de wacht? De jury heeft – onder leiding van wethouder Ilona Jense – bepaald welke bedrijven zijn genomineerd!
Vrijdagmiddag 28 oktober is er een inloopmiddag voor de aanleg van een natuurspeelplek in Delfgauw. Kinderen, ouders en omwonenden kunnen tussen 15.30 en 18.00 uur binnenlopen in een tent op de hoek Kerkmeesterstraat/Hoefsmidstraat in Delfgauw.
Woensdag 19 oktober kreeg wethouder Jaap van Staalduine (Beheer Openbare Ruimte) de sleutels van vier nieuwe elektrische wagens overhandigd door de heer Hans Vennix van Auto Binnenmaas (Ridderkerk). De nieuwe wagens zijn een duurzame vervanger voor vier dieselwagens aan het einde van hun technische levensduur.
Nog dit jaar wil Van der Kooy Vastgoed starten met de bouw van het eerste bedrijfsverzamelgebouw op Boezem Oost. Deze komt naast de praktijk van dierenarts Kees Wit.
Het Programma Warmte-Koude Zuid-Holland werkt aan de energietransitie in deze provincie. Vandaag is het programma officieel verlengd tot januari 2018. Ook verbreedt het zich naar alle alternatieven voor aardgas, zoals all-electric, biogas, besparingsoplossingen en collectieve warmte.

Vergaderingen gemeenteraad

De gemeenteraad vergadert op 27 oktober, aanvang 20.00 uur. Begroting 2017-2020: op 25 oktober 20.00 uur is er een beeldvormende vergadering en op 8 november 19.00 uur is de besluitvormende vergadering.
De actuele agenda’s en bijbehorende stukken vindt u op pijnacker-nootdorp.raadsinformatie.nl.
U bent van harte welkom de vergaderingen bij te wonen in het Bestuurscentrum, Emmastraat 165 in Pijnacker. Via Raad Live kunt u de vergadering ook thuis volgen.
Op www.pijnacker-nootdorp.nl/gemeenteraad vindt u meer informatie over de gemeenteraad. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de griffie via griffie@pijnacker-nootdorp.nl of telefonisch 14 015.
Laatst gewijzigd: 19-10-2016