Wekelijks gemeentenieuws - 18 mei 2016

Banner nieuwsbrief gemeente berichten
In de nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.
Donderdag 19 en vrijdag 20 mei gaat aannemingsbedrijf KWS Infra asfalteren aan de noordzijde van de rijbaan aan de Oostlaan. Tijdens deze werkzaamheden zijn de oprit van de kerk, Parochie H. Joannes de Dooper en Partycentrum 'Het Parochiehuis' niet bereikbaar.
De hele maand juni staat in het teken van de amateurkunsten. Van 28 mei tot en met 30 juni 2016 zijn er overal in Nederland culturele activiteiten te doen onder de noemer iktoon.
Werk aan je toekomst! Kom zaterdagmiddag 4 juni tussen 12.00-16.00 uur naar het stadhuis in Den Haag voor de derde editie van Boost Your Future. Een carrière-event voor jongeren tussen 18 en 27 jaar. Er doen bedrijven mee met (vrijwilligers)banen, leerwerkplekken, bijbanen en stages.
Woensdagavond 11 mei zond Nieuwsuur een interessant item uit over de Warmterotonde, met Jess Klaver (Groen Links), Hans de Boer (VNO-NCW) en Maya van der Steenhoven (Programmabureau Warmte Koude).

Raadsvergaderingen

De raadsvergaderingen zijn in principe altijd op donderdag. Geïnteresseerden zijn welkom. Kijk voor de agenda en stukken op de website: www.pijnacker-nootdorp.nl/gemeenteraad. U kunt de raadsvergadering ook online volgen via www.pijnacker-nootdorp.nl/raadlive.
Laatst gewijzigd: 18-05-2016