Wekelijks gemeentenieuws - 16 maart 2016

Banner nieuwsbrief gemeente berichten
In de nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.
Op woensdagochtend 16 maart organiseerde de gemeente Pijnacker-Nootdorp de Boomfeestdag in Park Keijzershof in Pijnacker. Kinderen van basisscholen De Vlinderboom, De Keizerskroon en De Prinsenhof uit ‘het Nest’ trokken hun laarzen aan en plantten samen met wethouder Jaap van Staalduine bomen en heesters in het park.
Heeft u ze gezien, die mysterieuze cirkels op stoepen en straten? Zelfs op posters aan de lantaarnpalen! Aanstaande zaterdag vertellen we u graag wat dit is.
Wie een rijbewijskeuring moet ondergaan, kan op 20 december 2019, 17 januari, 21 februari, 20 maart 2020 terecht bij Regelzorg in SWO Dienstencentrum De Schakelaar, Mr. Dr. van den Helmlaan 11, Pijnacker.
Bibliotheek Oostland en de SWOP verzorgen woensdag 23 maart van 19.15 tot 21.30 uur een informatieavond over dementie en vergeetachtigheid.
Wist u dat er een systeem is dat u oproept bij een hartstilstand in uw buurt? Heeft u privé of voor uw beroep/studie leren reanimeren? Meld u dan als burgerhulpverlener.
Het ronde-tafel-gesprek over de mobiliteitsvisie op woensdag 23 maart gaat niet door. Er wordt een nieuwe datum gezocht.

Raadsvergaderingen

De raadsvergaderingen zijn in principe altijd op donderdag. Geïnteresseerden zijn welkom. Kijk voor de agenda en stukken op de website: www.pijnacker-nootdorp.nl/gemeenteraad. U kunt de raadsvergadering ook online volgen via www.pijnacker-nootdorp.nl/raadlive.
Laatst gewijzigd: 16-03-2016