Wekelijks gemeentenieuws - 13 januari 2016

Banner nieuwsbrief gemeente berichten
In de nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.
Op 3 januari 2016 is op 89-jarige leeftijd oud-burgemeester van Nootdorp Frans Winkel overleden. De heer Winkel werd in 1967 benoemd tot burgemeester van Nootdorp waar hij destijds burgemeester H.C.A.M. Schölvinck opvolgde.
Net als vorige jaren hebben veel enthousiaste kinderen kerstbomen ingeleverd. Woensdag 6 januari werden in totaal 4.151 kerstbomen gebracht op verschillende locaties. Dat aantal was, ondanks de regen, bijna gelijk aan vorig jaar.
Pijnacker-Nootdorp maakt een nieuw bestemmingsplan voor het centrumgebied van Pijnacker. Eén van de eerste stappen is het maken van een visieverkenning, waarmee we een (toekomst) visie voor het gebied schetsen. Deze visie is door iedereen in te vullen met ideeën of concrete initiatieven. Daar nodigen we u ook van harte voor uit. Doet u mee?
Hoe ziet Pijnacker-Nootdorp onze mobiliteit in de toekomst? Samen met inwoners en ondernemers heeft de gemeente een concept visie op duurzame mobiliteit gemaakt. U kunt hierop uw reactie geven tot 4 februari 2016.
De aannemer gaat begin dit jaar de Parkbuurt voor het grootste deel opleveren aan de gemeente.
Kent u iemand die een lintje verdient? Een voorstel voor een onderscheiding voor 2017 moet u uiterlijk 1 juli 2016 indienen.

Raadsvergaderingen

De raadsvergaderingen zijn in principe altijd op donderdag. Geïnteresseerden zijn welkom. Kijk voor de agenda en stukken op de website: www.pijnacker-nootdorp.nl/gemeenteraad. U kunt de raadsvergadering ook online volgen via www.pijnacker-nootdorp.nl/raadlive.
Laatst gewijzigd: 13-01-2016