Wij zoeken testers

Wilt u de gemeente Pijnacker-Nootdorp helpen bij het verbeteren van haar dienstverlening? Wij zijn op zoek naar personen die onze digitale producten en diensten willen testen.

Typende handen op een toetsenbord

Wij zoeken mensen zoals u! Jong, oud, man of vrouw, met veel of juist heel weinig ervaring met digitale diensten. De gemeente wil haar dienstverlening gebruiksvriendelijk maken voor iedereen.

Er zijn twee manieren waarop u kunt deelnemen:

  • Optie 1: U verklaart zich bereid om incidenteel een aantal vragen te beantwoorden. Dit gebeurt in principe per e-mail. Per keer kost dit u ongeveer 5 minuten van uw tijd
  • Optie 2: U bent bereid om af en toe naar het gemeentekantoor in Pijnacker te komen om één of meerdere van onze producten of diensten te testen. Dat duurt ongeveer anderhalf uur. De datum en het tijdstip bepalen we in overleg met u. U doet in principe één keer mee. Maar als het u goed bevalt kunt u ook aangeven dat u vaker wilt deelnemen. Na afloop krijgt u van ons een leuke attentie.
  1. Aanmelden
  2. Overzicht
Aanmelden

Velden met een (*) zien wij graag ingevuld.

(u mag ook beide vakjes selecteren)

U heeft optie 2 gekozen.

Graag zouden wij willen weten op welke momenten van de week u tijd heeft om naar het gemeentekantoor te komen om te testen?