Wekelijks gemeentenieuws - 12 mei 2016

Banner nieuwsbrief gemeente berichten
In de nieuwsbrief leest u het laatste nieuws van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.
Op 17 mei organiseert de gemeente een informatieavond over het geluidsonderzoek aan de RandstadRail. Belangstellenden zijn welkom van 19.30 tot 21.00 uur in de Ontmoetingskerk aan de Klapwijkseweg 91
Mensen met een chronische ziekte of een handicap hebben vaak extra kosten door hun aandoening. Via de Bijzondere bijstand kunnen zij mogelijk in aanmerking komen voor een vergoeding van (een deel van) deze kosten.
Dinsdag 10 mei start aannemingsbedrijf KWS Infra met het asfalteren van het fietspad aan de Oostlaan. Vanaf woensdag 11 mei is het fietspad aan de noord zijde (bij de kerk), in twee richtingen, begaanbaar.
Wie een rijbewijskeuring moet ondergaan, kan op 20 december 2019, 17 januari, 21 februari, 20 maart 2020 terecht bij Regelzorg in SWO Dienstencentrum De Schakelaar, Mr. Dr. van den Helmlaan 11, Pijnacker.

Raadsvergaderingen

De raadsvergaderingen zijn in principe altijd op donderdag. Geïnteresseerden zijn welkom. Kijk voor de agenda en stukken op de website: www.pijnacker-nootdorp.nl/gemeenteraad. U kunt de raadsvergadering ook online volgen via www.pijnacker-nootdorp.nl/raadlive.
Laatst gewijzigd: 12-05-2016