Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Vrouwtjeslant - 24 juni 2016

In Vrouwtjeslant vervangt de gemeente de riolering en wordt de openbare ruimte opnieuw ingericht. Via deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de herinrichting van de wijk. Niet alleen voortgang en planning, waar en wanneer overlast, maar ook leuke weetjes over spelen en groen.
De werkzaamheden van de herinrichting lopen grotendeels volgens planning. Gebr. Van Kessel is inmiddels ruim een maand aan het werk in Vrouwtjeslant.
Het wekelijkse spreekuur van René Nijrolder en Jan van Heulen in OBS De Winde wordt goed bezocht!
Een onderdeel van de herinrichting is de openbare verlichting, oftewel de lantaarnpalen. Om de openbare ruimte zo optimaal mogelijk te verlichten is een zogenaamd verlichtingsplan opgesteld.
Deze week hebben Gebr. Van Kessel BV en Miriam van der Geest (verkeersleerkracht) een veiligheidsdemonstratie gegeven aan alle kinderen van OBS De Winde. Doel hiervan was om de kinderen bewust te maken van de gevaren van bouwverkeer.
Als beplanting in uw tuin over het openbaar gebied heen hangt, wilt u dit dan snoeien? Dit is noodzakelijk vanwege aankomende werkzaamheden.

Vrouwtjeslant op Facebook!

Leuk als u ons volgt via facebook! Op www.facebook.com/vrouwtjeslant posten we iedere week een berichtje met leuke weetjes en foto’s.

Laatst gewijzigd: 27-09-2016