Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Vrouwtjeslant - 23 december 2016

In Vrouwtjeslant vervangt de gemeente de riolering en wordt de openbare ruimte opnieuw ingericht. Via deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de herinrichting van de wijk. Niet alleen voortgang en planning, waar en wanneer overlast, maar ook leuke weetjes over spelen en groen.
Het gaat helaas niet lukken om de werkzaamheden in Vrouwtjeslant fase 4 voor Kerst af te ronden. De oorspronkelijke planning was ambitieus en de vorst heeft helaas gezorgd voor vertraging.
De hele wijk Vrouwtjeslant is na afronding van fase 4 een parkeerverbodszone. Dit betekent dat u uw auto alleen in de gemarkeerde parkeervakken mag parkeren. Doordat alle auto’s op de pleinen nu netjes staan geparkeerd zijn alle woningen voor de hulpdiensten goed bereikbaar bij calamiteiten.
De groepen 3 tot en met 6 van OBS De Winde hebben onder begeleiding van Lubbe Lisse en de gemeente de bloembollen rond de speelplek aangeplant.
Het wekelijkse spreekuur van René Nijrolder en Jan van Heulen in OBS De Winde wordt goed bezocht!
De gemeente heeft een facebookpagina opgezet voor nieuwtjes over de herinrichtingswerkzaamheden in Vrouwtjeslant. Inmiddels zijn de werkzaamheden bijna klaar. Het zou voor de wijk leuk zijn als de facebookpagina kan blijven bestaan. Welke enthousiaste bewoner neemt het beheer van ons over?

Vrouwtjeslant op Facebook!

Leuk als u ons volgt via facebook!
Op www.facebook.com/vrouwtjeslant posten we iedere week een berichtje met leuke weetjes en foto’s.

Laatst gewijzigd: 23-12-2016