Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Vrouwtjeslant - 1 juni 2017

In Vrouwtjeslant heeft de gemeente de riolering vervangen en de openbare ruimte opnieuw ingericht. Via deze nieuwsbrief bleef u op de hoogte van de ontwikkelingen, planning van de werkzaamheden en leuke weetjes. Het werk is nu afgerond en daarom is dit de laatste nieuwsbrief.
Na afronding van de werkzaamheden in Vrouwtjeslant fase 4 is aan de bewoners gevraagd om een enquête in te vullen. In totaal hebben 59 bewoners de enquête ingevuld, een respons van 32%.
De afronding van de werkzaamheden in Vrouwtjeslant fase 4 betekent dat de hele wijk af is! De wijk is voorzien van nieuwe riolering en de openbare ruimte is opnieuw ingericht. Dat moment wilde de gemeente graag vieren.
De hele wijk Vrouwtjeslant is na afronding van fase 4 een parkeerverbodszone. Dit betekent dat u uw auto alleen in de gemarkeerde parkeervakken mag parkeren. Doordat alle auto’s op de pleinen nu netjes staan geparkeerd zijn alle woningen voor de hulpdiensten goed bereikbaar bij calamiteiten.
De gemeente ontvangt regelmatig meldingen dat fietsers op de stoep zorgen voor hinderlijke situaties. Fietsers zoeken de kortste weg van A naar B.
Heeft u opmerkingen over het uitgevoerde werk? Dit kunt u melden via ons Meldpunt Leefomgeving.
De gemeentelijke facebookpagina Vrouwtjeslant is op 10 april overgenomen door het initiatief ‘Vrouwtjeslant met elkaar’. Dit is een groeiend sociaal netwerk, inmiddels bestaande uit 15 personen.
Laatst gewijzigd: 01-06-2017