Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Kunst en Cultuur

In de gemeente Pijnacker-Nootdorp vindt u bibliotheek Oostland op verschillende locaties. De bibliotheek is voor iedereen toegankelijk. U kunt gewoon binnenlopen om boeken in te kijken, een tijdschrift of een krant te lezen of surfen op het internet. Wilt u materialen mee naar huis nemen, dan moet u zich als lener laten inschrijven.
Cultuur is van belangrijke waarde voor onze gemeente. Cultuur is mooi om te beleven en het verbindt. In de notitie 'Visie op cultuur in Pijnacker-Nootdorp' beschrijven we in hoofdlijnen onze visie en ambitie met betrekking tot cultuur. De Uitvoeringsagenda cultuur 2015-2018 werkt dit nader uit.
U kunt allerlei accommodaties huren voor sociale en culturele gelegenheden.
De gemeente Pijnacker-Nootdorp en haar omgeving kent een hoop kunstwerken. Wilt u de kunstwerken in het echt bekijken, maak er dan eens een wandeling of fietstochtje langs.
Op de website van Cultuur IMPULS Delfgauw zijn de activiteiten in Delfgauw bijeengebracht. Je vindt hier alles wat op cultureel, sociaal, sportief of educatief gebied te doen is in je naaste omgeving.
Op de kamer van de burgemeester hangt een bijzonder schilderij. Het is een zeestuk uit de zeventiende eeuw, geschilderd door de Rotterdammer Jacob Adriaensz Bellevois.
De gemeente Pijnacker-Nootdorp heeft een groot aantal kunstwerken in de openbare ruimte in beheer. U vindt deze in straten, parken, plantsoenen en op pleinen.
De Verbeelding is een jaarlijkse, culturele manifestatie in het laatste weekeinde van september in het centrum van Pijnacker.