Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Verkeer en vervoer

Luchtfoto van de rotonde Klapwijkse Knoop Pijnacker Zuid

Bij een forse groei van inwoners en werkgelegenheid hoort een goede bereikbaarheid. Den Haag en Rotterdam zijn vanuit Pijnacker-Nootdorp in ongeveer een kwartier te bereiken, zowel per auto als met openbaar vervoer. De N470 vormt een nieuwe provinciale weg tussen Zoetermeer, Pijnacker Zuid en Delft, met een aftakking naar Rotterdam.

Wegwerkzaamheden van gemeente, provincie en rijkswaterstaat.

Gladheidsbestrijding, openbare verlichting, bereikbaarheid voor brandwaar, Veilig Verkeer Nederland.

Parkeervergunningszones, gehandicaptenparkeerplaatsen, parkeren vrachtauto's, parkeergarages, parkeerschijfzones.

Populaire fietsroutes, fietsvoorzieningen, preventie fietsdiefstal.

Bus en tram, buurtbus, RandstadRail.

Nieuws

De gemeente heeft een kaart gemaakt met 64 locaties voor oplaadpalen, die in de toekomst gebruikt kunnen worden voor het opladen van elektrische auto’s in openbaar gebied.
De gemeente stimuleert het gebruik van elektrische auto’s. We willen snel kunnen inspelen op aanvragen voor elektrische laadpalen. Daarom is nu een kaart voor de hele gemeente gemaakt met alle locaties waar in de toekomst een openbare laadplek geplaatst mag worden. Met een verkeersbesluit willen we op 64 locaties parkeerplaatsen reserveren voor het opladen van elektrische auto’s.
Als fietser in het verkeer bent u kwetsbaar. Daarom is het belangrijk dat u goede verlichting op uw fiets hebt.
Vanaf deze maand is de landelijke campagne ONderweg ben ik OFFline. De campagne geeft aan dat het gevaarlijk is om een mobiele telefoon te gebruiken in het verkeer.
Laatst gewijzigd