Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Verkeer en vervoer

Luchtfoto van de rotonde Klapwijkse Knoop Pijnacker Zuid

Bij een forse groei van inwoners en werkgelegenheid hoort een goede bereikbaarheid. Den Haag en Rotterdam zijn vanuit Pijnacker-Nootdorp in ongeveer een kwartier te bereiken, zowel per auto als met openbaar vervoer. De N470 vormt een nieuwe provinciale weg tussen Zoetermeer, Pijnacker Zuid en Delft, met een aftakking naar Rotterdam.

Wegwerkzaamheden van gemeente, provincie en rijkswaterstaat.

Gladheidsbestrijding, openbare verlichting, bereikbaarheid voor brandweer, Veilig Verkeer Nederland.

Parkeervergunningszones, gehandicaptenparkeerplaatsen, parkeren vrachtauto's, parkeergarages, parkeerschijfzones.

Populaire fietsroutes, fietsvoorzieningen, preventie fietsdiefstal.

Bus en tram, buurtbus, RandstadRail.

Nieuws

Het groot onderhoud aan de N470 gaat op dinsdag 11 juni verder. Bij deze werkzaamheden is de N470 in 1 richting afgesloten tussen de Berkelseweg en de rotonde Oude Leedeweg.
De werkzaamheden aan de N470 beginnen maandag 29 april en vinden plaats tussen 20.00 en 06.00 uur. Er is beperkte verkeers- en geluidshinder tussen rotonde Ruyven en Tolhekplein.
Vanaf juni 2018 wordt er hard gewerkt aan de aanleg van de nieuwe Komkommerweg. De weg zal eind augustus 2019 klaar zijn. Voor het laatste stuk werk moeten we de Delftsestraatweg helemaal afsluiten. Van 8 t/m 16 april is de weg niet toegankelijk voor autoverkeer.
Na overleg met de scholen en de Bewonersvereniging Koningshof is besloten om het fietsen op de voetpaden rondom de scholen in Koningshof toe te staan.
Laatst gewijzigd