Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Verkeer en vervoer

Luchtfoto van de rotonde Klapwijkse Knoop Pijnacker Zuid

Bij een forse groei van inwoners en werkgelegenheid hoort een goede bereikbaarheid. Den Haag en Rotterdam zijn vanuit Pijnacker-Nootdorp in ongeveer een kwartier te bereiken, zowel per auto als met openbaar vervoer. De N470 vormt een nieuwe provinciale weg tussen Zoetermeer, Pijnacker Zuid en Delft, met een aftakking naar Rotterdam.

Wegwerkzaamheden van gemeente, provincie en rijkswaterstaat.

Gladheidsbestrijding, openbare verlichting, bereikbaarheid voor brandwaar, Veilig Verkeer Nederland.

Parkeervergunningszones, gehandicaptenparkeerplaatsen, parkeren vrachtauto's, parkeergarages, parkeerschijfzones.

Populaire fietsroutes, fietsvoorzieningen, preventie fietsdiefstal.

Bus en tram, buurtbus, RandstadRail.

Nieuws

Op 4 september starten de werkzaamheden voor de aanleg van de Nieuwe Komkommerweg. De weg verbindt de Delftsestraatweg en de provinciale weg N470. Er geldt binnenkort een omleidingsroute voor fietsers langs de N470 en er is verkeershinder op de Delftsestraatweg.
Met de campagne “De scholen zijn weer begonnen” vraagt Veilig Verkeer Nederland (VVN) automobilisten rekening te houden met de kinderen die weer naar school gaan. De gemeente Pijnacker-Nootdorp ondersteunt deze actie van harte en houdt de komende weken extra toezicht bij de scholen.
In Pijnacker-Nootdorp zijn 21 rotondes binnen de bebouwde kom. Hoe voorkom je ongelukken op een rotonde?
Dinsdag 7 maart ondertekenden wethouders Albert Abee van Lansingerland en José van Egmond van Pijnacker-Nootdorp het convenant Aanleg Verlengde Hoogseweg. Hiermee geven beide gemeenten aan dat zij de aanleg van de weg gaan realiseren.
Laatst gewijzigd