Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Verkeer en vervoer

Luchtfoto van de rotonde Klapwijkse Knoop Pijnacker Zuid

Bij een forse groei van inwoners en werkgelegenheid hoort een goede bereikbaarheid. Den Haag en Rotterdam zijn vanuit Pijnacker-Nootdorp in ongeveer een kwartier te bereiken, zowel per auto als met openbaar vervoer. De N470 vormt een nieuwe provinciale weg tussen Zoetermeer, Pijnacker Zuid en Delft, met een aftakking naar Rotterdam.

Wegwerkzaamheden van gemeente, provincie en rijkswaterstaat.

Gladheidsbestrijding, openbare verlichting, bereikbaarheid voor brandweer, Veilig Verkeer Nederland.

Parkeervergunningszones, gehandicaptenparkeerplaatsen, parkeren vrachtauto's, parkeergarages, parkeerschijfzones.

Populaire fietsroutes, fietsvoorzieningen, preventie fietsdiefstal.

Bus en tram, buurtbus, RandstadRail.

Nieuws

Als fietser in het verkeer bent u kwetsbaar. Daarom is het belangrijk dat u goede verlichting op uw fiets hebt.
Op maandagavond 14 oktober 2019 begint het groot onderhoud aan de N470 ter hoogte van rotonde Ruyven. De provincie organiseert een bewonersavond op dinsdag 24 september 2019, van 19.00 tot 21.00 uur in Welzijnscentrum De Kiezel in Delfgauw. U bent van harte welkom.
Houd in het verkeer rekening met kinderen die weer op de fiets of lopend naar school gaan. Zo aan het begin van het schooljaar zijn kinderen vol van vakantieverhalen en van de spanning van een nieuw schooljaar. Ook lopen en fietsen veel kinderen een nieuwe route naar school.
Een weg, een fietstunnel, twee rotondes én een kruising. Ruim een jaar is er gewerkt aan de Komkommerweg in Pijnacker-Nootdorp. Een hele klus, maar vrijdag 16 augustus aan het eind van de middag kunnen we de nieuwe verbinding tussen de Delftsestraatweg en de N470 eindelijk in gebruik nemen.
Laatst gewijzigd