Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Vacature: Projectassistent

Wil jij een bijdrage leveren aan de groei van Pijnacker-Nootdorp? Wij zoeken een projectassistent voor 24 uur per week.

Vacature projectassistent - solliciteer voor 21 januari

Wat ga je doen?

In deze functie bied je administratieve ondersteuning aan de projectmanagers, projectleiders en het management van de afdeling. Deze ondersteuning betekent onder andere dat je vergaderingen voorbereid en notuleert, presentaties uitwerkt en informatiebijeenkomsten organiseert.

Wat neem je mee?

We zoeken iemand met minimaal een afgeronde mbo-opleiding - bij voorkeur in de richting van managementassistent - en enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast verwachten we dat je proactief bent, gestructureerd kan werken, servicegericht bent, flexibel en goed in teamverband kan werken.

Over ons team

Je komt te werken binnen het taakveld Civiel, stedenbouw en ondersteuning van de afdeling Ontwikkeling. De afdeling bestaat daarnaast uit de taakvelden Projectmanagement, Grondzaken, Planeconomie en de taakeenheid Economie. De afdeling is verantwoordelijk voor de realisatie van woningbouwprojecten, bedrijvenparken, maatschappelijke voorzieningen, infrastructurele projecten en natuur- en recreatiegebieden.

Over onze gemeente

De gemeente Pijnacker-Nootdorp is een groeigemeente, de komende jaren neemt het inwoneraantal toe van 55.000 naar 65.000. Wonen in Pijnacker-Nootdorp is aantrekkelijk vanwege de goede voorzieningen en de prettige ligging in het groen met uitstekende verbindingen naar Den Haag en Rotterdam.
De ambtelijke organisatie bestaat uit circa 375 medewerkers. De organisatiecultuur kenmerkt zich door een informeel karakter, vertrouwen en veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Collega’s voelen zich gewaardeerd en zijn trots om te werken voor Pijnacker-Nootdorp!

Wat bieden wij je

Afhankelijk van je opleiding en je ervaring is je salaris maximaal € 3.114,- bruto per maand op basis van 36 uur werken per week (schaal 7 van de gemeentelijke salaristabel januari 2020). Daar bovenop ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% van je brutosalaris. Je bouwt pensioen op bij ABP waarbij de werkgever het grootste deel van de premie betaalt. Ook heeft onze gemeente een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een Persoonlijk Gezondheidsbudget, flexibele werktijden, goede mogelijkheden om thuis te werken, volledige vergoeding van reiskosten via het OV en een tegemoetkoming in de kosten van je zorgverzekering van maximaal € 296,- bruto per jaar. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract. Wanneer het van beide kanten bevalt wordt dit na een jaar omgezet in een vast dienstverband.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan ontvangen wij graag je CV en je motivatie voor deze functie! Stuur je sollicitatie uiterlijk 21 januari 2020 onder vermelding van vacaturenummer 2019-56 naar gemeente Pijnacker-Nootdorp via s.vanderlist@pijnacker-nootdorp.nl. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met René van Loenen, teamleider Civiel, stedenbouw en ondersteuning, telefoonnummer 06-20017002.