Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Starters

Welkom starter, gefeliciteerd! U wilt een eigen bedrijf beginnen in Pijnacker-Nootdorp. Als groeigemeente zijn wij trots op elke ondernemer die zich hier wil vestigen. Maar waar moet u als startende ondernemer beginnen? Hieronder vindt u handige tips en links.

Met welk beleid heb ik te maken als ik in Pijnacker-Nootdorp een bedrijf aan huis wil beginnen?
Het vijfstappenplan 'Hoe start ik een bedrijf' helpt u op weg om uw bedrijf succesvol te maken. Met handige tips en links naar nuttige websites voor startende ondernemers.
Het ondernemersplein is hét startpunt voor ondernemers.
Speciaal voor ondernemers is Ondernemershuis Ter Zake opgericht. U kunt hier workshops volgen, contacten leggen met andere ondernemers en vragen stellen.
De gemeente betrekt waar mogelijk actief lokale ondernemers bij onze bedrijfsvoering. Daarvoor houden we een ondernemersregister bij.
Het ondernemersfonds is een fonds van, voor en door ondernemers. Zij geeft ondernemers de kans om samen initiatieven op te zetten. Hierbij kunt u denken aan samenwerking op het gebied van bewegwijzering, events en cofinanciering.
De Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp (OVPN) behartigt de belangen van ondernemers binnen de gemeente Pijnacker-Nootdorp en de naaste omgeving.
De leden van VNO-NCW Oostland ontmoeten elkaar tijdens bijeenkomsten in de regio Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp (Oostland). Zij delen kennis en ervaring, inspireren elkaar en doen zaken. Dit alles ter versterking van hun bedrijven.
Het doel van LTO Noord Glaskracht is het behartigen van de belangen van de aangesloten glastuinbouwondernemers.
NOOVA is een netwerk voor vrouwelijke ondernemers en adviseurs in de regio Oostland, bestaande uit de gemeenten Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland en Zevenhuizen-Moerkapelle. NOOVA staat voor Netwerk Oostlandse Ondernemende Vrouwen Actief.
Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert bedrijven die van plan zijn te verhuizen naar een andere locatie binnen de regio Haaglanden.
Laatst gewijzigd

Contactgegevens voor Ondernemers

Telefoon: 14015
E-mail: info@pijnacker-nootdorp.nl

Accountmanagers bedrijfsleven

Yvonne van Elst, Serena Mulder en Anita Monshouwer

Gebiedsmakelaar Glastuinbouw

Rob van Dijk

Projectmanager Bedrijventerreinen

Harm Renders