Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Vestigen en verplaatsen

Bent u Op zoek naar een bestaand bedrijfspand in Pijnacker-Nootdorp? Of heeft u in gemeente een locatie op het oog? De gemeente helpt u daar graag mee verder.

Op zoek naar een bedrijfspand in Pijnacker-Nootdorp?

De gemeente Pijnacker-Nootdorp werkt nauw samen met de vestigingsadviseurs van Steenworp van stadsgewest Haaglanden. Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert bedrijven om een passende nieuwe locatie te vinden in de regio Haaglanden. Ook startende ondernemers die zich in de regio willen vestigen kunnen rekenen op de ondersteuning van Steenworp. Verder neemt de gemeente Pijnacker-Nootdorp deel aan het samenwerkingsverband Businesspark Haaglanden.

Bij het vinden van een passende bedrijfshuisvesting in Haaglanden kunt u gebruik maken van een Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS). Door uw wensenpakket in de zoekmodule van deze database in te invullen verschaft Steenworp u een overzicht van panden die aan deze criteria voldoen.

Heeft u in gemeente een locatie op het oog?

De gemeente Pijnacker-Nootdorp stelt vestiging van nieuwe bedrijven zeer op prijs. Zoals u begrijpt zal de vestiging van uw bedrijf altijd moeten passen in het bestemmingsplan. Afhankelijk van de aard van uw onderneming is, volgens de Wet Milieubeheer, een milieuvergunning of milieumelding noodzakelijk. In specifieke gevallen zijn nog wel andere vergunningen nodig. Denk bijvoorbeeld aan de horeca, (horecavergunning) of de detailhandel (gebruikersvergunning). Om dat na te kunnen gaan vragen wij u om bij het Accountteam gegevens aan te leveren ten behoeve van een locatietoets.

Doe de locatietoets

Aan de hand van de locatietoets kunnen medewerkers van het Accountteam voor u vaststellen of uw bedrijf past in het bestemmingsplan en of u vergunningen nodig heeft. Daardoor kunnen vooraf eventuele knelpunten beter worden ingeschat en dat versnelt de procedures. Uiterlijk twee weken na ontvangst van de bedrijfsgegevens is de locatietoets afgerond en wordt u op de hoogte gesteld van onze bevindingen.

Lokale ondernemers

Naast beleid om lokale ondernemers meer te betrekken bij gemeentelijke opdrachten, is een actieve opstelling van zowel de gemeente als de lokale ondernemers nodig om gezamenlijk actief een bijdrage te leveren aan een duurzaam ingerichte samenleving. De gemeente wil graag een actueel overzicht van de bedrijfsvoering van lokale ondernemers. Lees hier meer over bij het Inkoopbeleid

Meer weten?

Voor vragen kunt terecht bij het Accountteam.

Mijn bedrijf

Contactgegevens voor Ondernemers

Telefoon: 14015
E-mail: info@pijnacker-nootdorp.nl

Accountmanagers bedrijfsleven

Yvonne van Elst, Serena Mulder en Anita Monshouwer

Gebiedsmakelaar Glastuinbouw

Rob van Dijk

Projectmanager Bedrijventerreinen

Harm Renders