Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Online betalen


Een aantal producten in het digitale loket kunt u direct online betalen. Wij maken voor internetbetalingen gebruik van de internetkassa van Ogone.

Veilig betalen via internet

De betaalgegevens die u via het E-loket ingeeft, worden gecodeerd via een beveiligde SSL-verbinding naar Ogone verstuurd en verwerkt. SSL is de meest toegepaste beveiligingsmethode die ervoor zorgt dat uw gegevens onderweg niet door derden onderschept kunnen worden. U kunt aan het slotje op de webpagina zien of u met een beveiligde verbinding te maken heeft.

Als gebruiker van de dienstverlening van Ogone krijgen wij geen inzage in de betaal- en kredietgegevens van onze klanten. Ogone geeft alleen aan ons door of uw betaling wel of niet is gelukt.

Creditcard of bankpas

U kunt op twee manieren betalen. Met uw creditcard (Visa of Mastercard) of met uw bankpas via iDEAL.

  • Bij creditcardtransacties wordt er gevraagd naar uw CVC-code (Card Validation Code). Deze driecijferige code vindt u op de achterkant van uw creditcard. Dit is een extra veiligheidscontrole: de CVC-code is een nummer dat uniek verbonden is aan uw creditcard-nummer.
  • Met iDEAL rekent u af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Lees meer op www.ideal.nl.

Als een betaling mislukt

De betaling met de internetkassa kan mislukken. Omdat de ingevulde gegevens niet kloppen, u misschien te weinig saldo hebt of u zelf de betaling annuleert. In dat geval wordt er dus geen bedrag bij u afgeschreven. Wanneer u problemen heeft met het binnengaan van de kassa controleer dan uw eigen beveiligings- (o.a. firewall) of browserinstellingen.