Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Herinrichting Koningshof - nieuwsbrief mei 2017

Banner voor de nieuwsbrief van Koningshof
In de wijk Koningshof vervangen we de riolering en richten we de openbare ruimte opnieuw in. Via deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de herinrichting van de wijk. Informatie over voortgang en planning, uitvoering, spelen en groen.
Een groot gedeelte van de werkzaamheden in fase 6 is inmiddels afgerond en een deel is alweer onder de grond verdwenen. De riolering en bestrating in de Nederrijn, Merwede, Linge en een gedeelte van de Grevelingen is gereed.
Wist u dat projectleider Fred Maas de laatste woensdag van de maand van 12.30 tot 13.30 uur spreekuur heeft in sporthal Het Baken over de herinrichting van de wijk?
Eind maart is een nieuw klim- en klautertoestel geplaatst op de speelplek aan de Nederrijn. De speelplek wordt de komende tijd afgemaakt.
De herinrichting van de wijk is voor veel bewoners een mooie aanleiding om de tuin op te knappen. Steeds vaker kiezen bewoners voor veel tegels, terwijl iedereen de groene wijk Koningshof zo waardeert. Helpt u mee de wijk groen te houden?
Wilt u de vordering van de herontwikkeling op de voet volgen? Houd dan de website of de facebookpagina van de bewonersvereniging in de gaten.
Samen met medebewoners kunt u een stukje openbaar groen in uw straat adopteren. Of een aantal bloembakken onderhouden. Ook iets voor u?
De groene woonwijk Koningshof is omgeven door water en bosachtig groen met bomen en struiken. Na vele jaren is groot onderhoud aan dit gebied nodig om de jonge bomen en planten het licht en de ruimte te geven om te groeien.

Wilt u meer informatie? Kijk op de website

Op zoek naar de actuele planning? Of even kijken hoe het definitieve ontwerp er ook alweer uit zag? Bezoek www.pijnacker-nootdorp.nl/koningshof voor alle informatie.
Laatst gewijzigd: 02-05-2017