Afspraak maken tijdelijk niet online

Door de maatregelen rond het coronavirus kunnen wij op dit moment niet de dienstverlening leveren die u gewend bent. Wij vragen uw begrip. Vanaf 26 oktober zijn we alleen de middagen open. U kunt tijdelijk geen afspraken meer maken via de website.

Alleen echt noodzakelijke afspraken: bel 14 015

Alleen voor afspraken die echt noodzakelijk zijn, kunt u bellen met 14 015. Maar bedenk eerst of uw vraag echt niet langer kan wachten.

Pasfoto

Voor het aanvragen van een nieuw document zoals een paspoort, id-kaart of rijbewijs is een recente en goed gelijkende pasfoto nodig. Deze mag niet ouder zijn dan 6 maanden. Een pasfoto geschikt voor een document kunt u laten maken bij NEBO, Lange Baan 7 in Nootdorp. Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is onze fotocabine uitsluitend in gebruik voor noodgevallen, deze cabine is niet geschikt voor kinderen tot 12 jaar en inwoners met licht/wit haar.

Kwetsbare doelgroep

Bent u ouder dan 70 jaar en/of heeft u een onderliggende ziekte? Dan kunt u gebruikmaken van de aparte openingstijd: elke donderdag van 9.00 tot 11.00 uur. Bel daarvoor met 14 015.

Telefonische afhandeling waar mogelijk

Er worden geen afspraken in het gemeentehuis gemaakt voor de Rotterdampas, informatie- en adviesgesprekken voor de bouwvergunningen, WMO en participatie. Afspraken die telefonisch kunnen worden afgehandeld, handelen we ook zo af.

Draag een mondkapje

Als u een afspraak heeft in het gemeentehuis wordt u dringend verzocht een mondkapje te dragen. Heeft u geen mondkapje, dan wordt deze gratis aangeboden bij binnenkomst.

Klachten? Blijft thuis.

Heeft u een afspraak, maar krijgt u gezondheidsklachten? Dan verzoeken wij u niet naar het gemeentehuis te komen. Constateren we bij een afspraak dat u gezondheidsklachten heeft? Dan beƫindigen we het gesprek en verzoeken u op een ander moment terug te komen, als de klachten weg zijn.