Afspraak maken tijdelijk niet online

Door de maatregelen rond het coronavirus kunnen wij op dit moment niet de dienstverlening leveren die u gewend bent. Wij vragen uw begrip.

Alleen echt noodzakelijke afspraken

U kunt tijdelijk geen afspraken meer maken via de website. Alleen voor afspraken die echt noodzakelijk zijn, kunt u bellen met 14 015. Maar bedenk eerst of uw vraag echt niet langer kan wachten. Vanaf 26 oktober zijn we alleen de middagen open.

Kwetsbare doelgroep

Bent u ouder dan 70 jaar en/of heeft u een onderliggende ziekte? Dan kunt u gebruikmaken van de aparte openingstijd: elke donderdag van 9.00 tot 11.00 uur. Bel daarvoor met 14 015.

Rijbewijs verlopen/verloopt

Is uw rijbewijs of categorie verlopen/verloopt in de periode van 1 februari 2020 tot en met 30 november 2020. Dan kunt u 9 maanden doorrijden binnen Europa met het verlopen rijbewijs. De 9 maanden gaan in vanaf de datum dat het rijbewijs verloopt. U blijft in die periode verzekerd en u krijgt hiervoor geen boete als u staande wordt gehouden. Lees meer op www.rdw.nl

Telefonische afhandeling waar mogelijk

Er worden geen afspraken in het gemeentehuis gemaakt voor de Rotterdampas, informatie- en adviesgesprekken voor de bouwvergunningen, WMO en participatie. Afspraken die telefonisch kunnen worden afgehandeld, handelen we ook zo af.

Draag een mondkapje

Als u een afspraak heeft in het gemeentehuis wordt u dringend verzocht een mondkapje te dragen. Heeft u geen mondkapje, dan wordt deze gratis aangeboden bij binnenkomst.

Klachten? Blijft thuis.

Heeft u een afspraak, maar krijgt u gezondheidsklachten? Dan verzoeken wij u niet naar het gemeentehuis te komen. Constateren we bij een afspraak dat u gezondheidsklachten heeft? Dan beëindigen we het gesprek en verzoeken u op een ander moment terug te komen, als de klachten weg zijn.