Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

WoonWijzerWinkel Zonnepanelendag op 1 juli

Na het succes van de isolatiedagen organiseert de WoonWijzerWinkel in Rotterdam op zaterdag 1 juli de Zonnepanelendag. Tijdens de Zonnepanelendag krijgt u voorlichting over de verschillen zonnepanelen en leveranciers en kunt u al uw vragen stellen. Ook zijn er diverse aanbiedingen.

WoonWijzerWinkel

Wat kunt u verwachten op de zonnepanelendag?

Er zijn in Nederland inmiddels zo’n duizend leveranciers van zonnepanelen. Dat zijn behoorlijk wat keuzes. Er is verschil in onder meer kleur, prijs, kwaliteit en rendement. Tijdens de Zonnepanelendag krijgt u voorlichting over al deze verschillen en kunt u al uw vragen stellen. Ook staan er in de WoonWijzerWinkel voorbeelden van verschillende zonnepanelen tentoongesteld. Bovendien zijn er zeer aantrekkelijke collectiviteitsaanbiedingen in diverse prijs- en kwaliteitsklassen.

Aanmelden

Aanmelden voor de Zonnepanelendag kan via www.woonwijzerwinkel.nl/themadagen

Btw-voordeel op zonnepanelen

U kunt de btw van 21% op aanschaf en installaties van zonnepanelen als particulier via een eenvoudig formulier terugvragen van de Belastingdienst. Dit levert een groot voordeel op. Voor meer informatie hierover kunt u ook terecht bij de WoonWijzerWinkel. Alvast nieuwsgierig wat zonnepanelen u kunnen opleveren? Doe de gratis dakscan via: www.woonwijzerwinkel.nl/dakscan/

WoonWijzerWinkel

De WoonWijzerWinkel is het regionale, onafhankelijke energieloket voor energiebesparing voor 24 gemeenten in Rijnmond en Haaglanden. Voor betrouwbaar objectief advies over zonnepanelen en andere energiebesparende maatregelen moet u bij de WoonWijzerWinkel zijn.

Meer informatie vindt u op www.woonwijzerwinkel.nl.