Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Wonen zonder energieverbruik

Geen energieverbruik. Dat klinkt iedere woningeigenaar als muziek in de oren. Maar wat komt daar allemaal bij kijken? Laat u zaterdag 11 mei informeren door de Woonwijzerwinkel.

logo woonwijzerwinkel

Ontdek wat nul op de meter wonen inhoudt en wat er voor nodig is om dit te bereiken. Inschrijven kan op www.woonwijzerwinkel.nl/themadagen.

Wat kunt u verwachten?

Vanaf 09.00 uur verwelkomt de Woonwijzerwinkel u met een kopje koffie of thee. Vervolgens kunt u aanschuiven bij een presentatie over nul op de meter woningen. Aansluitend kunt u een rondje lopen in de showroom van 2500m², waarin verschillende duurzame concepten en producten staan opgesteld. Heeft u na de presentaties interesse in één van de genoemde maatregelen? Dan kunt u direct een vrijblijvende offerte opvragen of een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek.

Andere Themadagen dit jaar:

  • Zaterdag 15 juni - Uw dak is geld waard!
  • Zaterdag 14 september - Zonnepanelen
  • Zaterdag 12 oktober - Gasloos wonen

Heeft u interesse in een energieadvies op maat?

Als inwoners van Pijnacker-Nootdorp kunt u voor 30 euro een persoonlijk energieadvies aanvragen via de gemeente. Zo krijgt u een beeld van het energieverbruik van uw woning en weet u wat u kunt doen om uw huis te verbeteren, wat dit kost en wat het u oplevert. Meer weten of aanvragen? Mail naar projectenergie@pijnacker-nootdorp.nl.