Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Wij nodigen ZZP'ers uit om bijdrage te leveren aan de ondernemersprijs 2020

Elke twee jaar organiseert de gemeente de uitreiking van de Ondernemersprijs. Deze staat dit jaar gepland op maandag 16 november 2020. Wij nodigen ZZP’ers uit om een bijdrage te leveren aan het succes van deze avond.

Het zijn bizarre tijden. Het Coronavirus houdt ons allemaal in de greep en voor iedereen een moeilijke tijd. Niemand weet hoe lang het precies duurt, maar zeker is dat we met elkaar de schouders eronder moeten zetten om na deze periode samen verder te gaan.

Verzoek aan ZZP'ers

Dat is de reden dat we in deze ingewikkelde periode hebben besloten om toch te starten met de voorbereidingen rondom de organisatie van de Ondernemersprijs. En aan u als ZZP’er, te vragen om deel uit te maken van de organisatie!

Van alles te doen

Er is van alles te doen in de aanloop naar de avond toe en op de avond zelf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de catering, fotografie, filmopnamen, inzet van een dagvoorzitter. Als u daarin een rol wilt vervullen, laat het ons dan weten.

Wij helpen mee

Wie weet, bent u straks één van diegenen die wordt gevraagd om uw eigen idee of activiteit uit te voeren. Indien u wordt uitgekozen, vergoeden wij uw activiteit aan de hand van de door uw ingediende marktconforme offerte. Van ons kunt u verwachten dat wij uw organisatie meenemen in al onze communicatie uitingen. Wij helpen u naamsbekendheid te vergroten terwijl u werkt aan een leuke opdracht.

Doet u mee?

Vul dan het aanmeldformulier in via www.pijnacker-nootdorp.nl/ondernemersprijs2020. De uiterste inschrijfdatum is 1 juni 2020. Voor meer informatie kun je bellen met het team Bedrijfsleven via tel.nr. 14 015 of via e-mail aan Kevin Geenen:www.pijnacker-nootdorp.nl/ondernemersprijs2020mailto:www.pijnacker-nootdorp.nl/ondernemersprijs2020.