Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Wij helpen uw kind om stapjes te maken

Heeft u zorgen of twijfels over de ontwikkeling of het gedrag van uw kind? Bijvoorbeeld omdat hij of zij nog niet spreekt, moeite heeft om met andere kinderen te spelen of veel huilt? Wij bieden ondersteuning voor ouders met kinderen van 0 tot 6 jaar.

Maaike Eversteijn (links) en Karen van der Salm

Of spelen er zaken binnen uw gezin, zoals scheiding, de komst van een broertje en/of zusje, of financiƫle problemen, waar u geen raad mee weet? Dan kunt u terecht bij Maaike Eversteijn en Karen van der Salm, voorschools maatschappelijk werkers bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Is hun hulp niet voldoende? Dan zorgen zij ervoor dat uw kind de juiste ondersteuning krijgt. Hoe eerder u aan de bel trekt, des te beter voor uw kind.

Meer (ontwikkel)mogelijkheden

Het kan zijn dat uw kind een achterstand in de ontwikkeling en/of (gedrags)problemen laat zien. Dit kan zich voordoen op de voorschoolse opvang, maar ook thuis. Het is belangrijk om hier zo vroeg mogelijk op in te spelen. Er zijn dan meer mogelijkheden om een eventuele achterstand in te halen en er is een grotere kans om (gedrags)problemen te voorkomen.

Gratis

Heeft u vragen, twijfels of wilt u gewoon even overleggen? Maaike en Karen staan graag voor u klaar. Bent u een begeleider op een voorschoolse voorziening, ook dan kunt u bij hun terecht. U hoeft niet te betalen voor onze ondersteuning. Zij zijn bereikbaar via email VSMW@Pijnacker-Nootdorp.nl of bel 06-29211065 (Karen, rechts op foto) of 06-50035524 (Maaike, links op foto).