Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

WhatsApp Buurtpreventie

Op verschillende plekken in Pijnacker-Nootdorp staan borden in straten waar WhatsApp Buurtpreventiegroepen actief zijn. WhatsApp preventie is een digitale vorm van buurtpreventie.

Via WhatsApp kunnen gebruikers gratis met elkaar berichten uitwisselen en bestanden delen. Elkaar snel waarschuwen is een krachtig hulpmiddel voor buurtpreventie. De attentieborden werken preventief.

Ook aanmelden bij een WhatsApp buurtpreventie groep?

  • Ga naar www.wabp.nl. Zoek een groep bij u in de buurt en meld u bij de beheerder van de groep aan.
  • Niet alle groepen hebben zich op wabp.nl aangemeld. Staat uw straat niet genoemd op wabp.nl? Stuur dan een e-mail met uw contactgegevens naar info@pijnacker-nootdorp.nl, t.a.v. Andrea Gebben. Zij kijkt na of er wel een Whatsappgroep bekend is. Zoja, dan brengt zij u in contact met de beheerder van de gewenste groep.

Registreer uw groep op wabp.nl

Bent u de beheerder van een WhatsApp buurtpreventiegroep of wilt u er een beginnen? Registreer u dan op www.wabp.nl. Daar vindt u tips en spelregels voor het starten van een WhatsApp-groep. Op de plattegrond ziet u welke WhatsApp-groepen al actief zijn in de gemeente.

WhatsApp-groep doorgeven aan gemeente

Staat uw WhatsApp-groep niet op www.wabp.nl, maar wilt u hem wel toevoegen aan de gemeentelijke lijst? Laat het dan weten via: info@pijnacker-nootdorp.nl t.a.v. Andrea Gebben. Vermeld naam van de contactpersoon en zijn of haar contactgegevens (telefoonnummer en/of e-mailadres).