Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Werkzaamheden N470

Boskalis werkt in de weekend van 7 tot en met 10 februari aan de N470. Tijdens deze werkzaamheden is de weg tussen het Tolhekplein in Pijnacker en kruispunt Ruyven in Delfgauw volledig dicht.

De werkzaamheden duren van vrijdagavond 20.00 uur tot maandagochtend 06.00 uur. Tijdens deze weekend afsluiting brengt Boskalis in de tunnel Zuideindseweg geluidsabsorberende panelen aan. De tunnelbekleding bestaat uit biobased betonnen panelen. Deze panelen zijn gemaakt van een mengsel van beton en olifantengras. Het olifantengras vervangt het grind dat normaal in beton verwerk is. Hierdoor ontstaat een paneel dat geluid absorbeert en fijnstof opvangt. Het gras groeit op verschillende locaties in Nederland en neemt tijdens de groei veel CO2 op. De tunnel bekleding zorgt voor een minimale geluidsreductie van 3 decibel.

Omleidingroute vanuit Zoetermeer/Pijnacker

  • Richting Delft/A13 neemt u de A12/A4.
  • Richting Rotterdam wordt u bij het Tolhekplein over de N471 geleid
  • Richting Pijnacker en Delfgauw wordt u bij het Tolhekplein omgeleid via de Delftsestraatweg.

Omleidingsroute vanuit Delft/A13

  • Richting Zoetermeer neemt u de A13/A4/A12
  • Richting Pijnacker/Berkel en Rodenrijs neemt u de A13/N209/N471.

Oude Leede

De rotonde op de N470 bij Oude Leede kun u van en naar Keijzershof oversteken.

Omleiding N470

meer informatie

Wilt u op de hoogte blijven van alle afsluitingen, download dan de BouwApp op uw telefoon. Of kijk op www.n470geeftenergie.nl. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager van Boskalis via de BouwApp of via: OmgevingN470@boskalis.com.