Werkzaamheden Casade en vervanging brug Meidoornlaan/Oosteinde

In de week van 4 december start de gemeente met de werkzaamheden aan de betonnen waterval (de Cascade) en de voetgangersbrug op de hoek van de Meidoornlaan/Oosteinde in Nootdorp.

Casadabrug bij de Meidoornlaan in Pijnacker

De cascade is lek en moet gerepareerd worden. De werkzaamheden duren tot eind januari 2018 (indien het weer het toelaat).

Wat gaat er gebeuren?

De cascade is lek en moet gerepareerd worden. Om deze te kunnen repareren, brengen we een damwand achter de betonnen waterval aan. Daarna kunnen we de cascade repareren. Ook vervangen we de houten voetgangersbrug tussen de Meidoornlaan en de Olmendreef.

Beperkte overlast

We proberen de overlast tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken. Tijdens de meeste werkzaamheden blijven het Oosteinde en de Meidoornlaan bereikbaar. Ook de voetgangersbrug zal 6 tot 8 weken niet toegankelijk zijn. U kunt dan via de naastgelegen brug de tandarts en de huisarts aan de Olmendreef bereiken.

Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met de projectleider, de heer F. Maas, e-mailadres: f.maas@pijnacker-nootdorp.nl.