Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Werkzaamheden Berken- en Bomenbuurt

De rioolwerkzaamheden in de Berken- en Bomenbuurt in Pijnacker Noord zijn, na veel tegenslag, eindelijk afgerond. Nu kunnen de hoofdwegen van de buurt heringericht worden.

Plattegrondje Berken- en bomenbuurt

Aan de Acacialaan is en wordt al hard gewerkt. Volgende week begint de aannemer aan de herinrichting van de Goudenregensingel, tussen de Noordweg en de Acacialaan.

werkzaamheden april en mei

In april is de Goudenregensingel tussen de Acacialaan en de Meidoornlaan aan de beurt. Als de Goudenregensingel gereed is, dan start men in mei met het laatste deel van de Meidoornlaan. Die krijgt dezelfde vormgeving als het deel van de Meidoornlaan dat al eerder heringericht is. In april/mei pakt de aannemer ook de Groen van Prinstererlaan aan. Medio maart worden de laatste beplantingen aangebracht. In juni zijn alle werkzaamheden afgerond en zijn de opslagdepots aan de Meidoornlaan opgeruimd.

Omleidingsroute

Tijdens de werkzaamheden aan de hoofdwegen volgt doorgaand verkeer een omleidingsroute. Alle betrokken woonstraten in de wijk blijven bereikbaar, maar soms wel via een omweg. Dit kan steeds veranderen als een hoofdwegdeel klaar is. Zeker bij de herinrichting van kruispunten is dat aan de orde. Het werk aan de hoofdwegen is afgestemd met de brandweer en hulpdiensten.