Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Wandelfestival Hof van Delfland

Kom op zondag 22 mei het prachtige wandelroutenetwerk Hof van Delfland ontdekken! Zo kunt u bijvoorbeeld mee met een historische wandeling door Delft of ga op zoek naar grutto’s in de Bieslandse Polder.

Wandelschoen op paal waar wandelroutenetwerk op staat

Misschien gaat u liever op stap voor een griezelwandeling of zoekt u wilde kruiden met een gids? Een festival met ruim 30 wandelactiviteiten, georganiseerd door natuurorganisaties en ondernemers.

Stad en ommeland

Het wandelfestival speelt zich af in stad én ommeland van de regio Rotterdam, Den Haag en Delft. Het 900 km lange wandelroutenetwerk leidt de wandelaar langs de mooiste plekjes van stad en land in de 14 betrokken gemeenten. In de buurt biedt het wandelfestival ook leuke activiteiten; zo kunt u mee met een historische wandeling over de Tanthofkade of maakt u een rondwandeling van Glas naar Gras. Doet u liever een rondwandeling door het Abtswoudse Bos?

Programma

Bekijk het hele programma op www.heerlijkbuiten.nl/wandelfestival of plan uw eigen route langs de activiteiten via http://zuidholland.wandelen123.nl/