Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Vrijwilligers gezocht voor digivaardigheidscursussen

De Bibliotheek Oostland zoekt vrijwilligers voor het begeleiden van de digivaardigheidscursussen Digisterker en Klik & Tik in Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland.

Logo Digisterker

Digisterket

Lesgeven en begeleiden bij de Digisterker-cursus ‘Leren werken met de digitale overheid’. Aan de hand van bestaand cursusmateriaal leren de cursisten hun DigiD gebruiken bij digitale dienstverlening van de lokale en landelijke overheden. De cursus bestaat uit drie (wekelijkse) lessen van 2 uur (groepsgrootte: min. 4, max.8).

Klik en Tik

Lesgeven en begeleiden bij de Klik & Tik computercursus. Dit is een cursusprogramma voor mensen die nog geen of weinig ervaring hebben met het gebruik van de computer en/of internet. De cursus is speciaal gericht op laaggeletterden en bestaat uit vijf of zes (wekelijkse) lessen van 1,5 à 2 uur (groepsgrootte: 4-6 cursisten).

Meer informatie en aanmelden

Belangstellenden moeten affiniteit hebben met de doelgroepen en digitalisering, het leuk vinden om een ander iets te leren, geduldig en behulpzaam zijn en bij voorkeur voor langere tijd beschikbaar. Meer informatie en aanmelden: Leonie van der Geest van de Bibliotheek Oostland via l.vandergeest@bibliotheekoostland.nl of 06 - 33 64 74 16, dinsdag en vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur.