Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Verwijderen of vervangen bruggen en steigers

De gemeente Pijnacker-Nootdorp moet zuinig omgaan met geld. Ook in het beheer en onderhoud van bruggen en steigers. Daarom adviseert het college aan de gemeenteraad om drie bruggen en zes steigers de komende vier jaar niet te vervangen.

Brug bij Zuiderstraat in Pijnacker

Voordat de gemeenteraad hierover besluit, horen we graag van u wat u hiervan vindt en waarom. Via een informatieavond of een reactie per brief of mail verzamelen wij de reacties.

Om welke steigers en bruggen gaat het?

Het gaat om de bruggen bij het Baken en de Zuiderstraat in Pijnacker en een brug bij de Meidoornlaan in Nootdorp. De steigers zijn bij de Rietsingel, de Kolk en de Loete in Pijnacker en bij de Hollandsche Tuyn in Delfgauw.

We horen graag uw mening

Tot en met dinsdag 22 december ontvangen we graag uw reactie per e-mail of brief. Daarnaast houden we twee informatieavonden voor gebruikers/omwonenden van de bruggen. Iedereen is welkom. Op www.pijnacker-nootdorp.nl/bruggensteigers vindt u meer informatie.

Informatieavonden

  • Brug aan de Meidoornlaan in Nootdorp: maandag 14 december om 19.30 uur in CulturA, Dorpsstraat in Nootdorp.
  • Brug bij het Baken en brug bij de Zuiderstraat in Koningshof: woensdag 16 december om 19.30 uur in het bestuurscentrum, Emmastraat 165 in Pijnacker