Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Verkoop nieuwe kavels Ackerswoude

De gemeente is gestart met de uitgifte van nieuwe bouwkavels in Ackerswoude. Het gaat om tien kavels op twee locaties. Na de zomer worden de kavels via loting verkocht. Heeft u ook interesse om zelf uw droomhuis te bouwen?

Paal met uithangbord met tekst Ackerwoude

De interesse voor vrije kavels in Ackerswoude blijft groot. Afgelopen maand is het inschrijfpakket naar de vele geïnteresseerden gestuurd. Een aantal van hen kwam naar het Kavelcafé op 27 juni om zich nader te laten informeren, anderen zijn al hard bezig met het ontwerp van hun droomhuis. “We kunnen gewoon niet wachten tot het zover is.” Sprak een van de bezoekers.

Zelf uw droomhuis bouwen

De woonkavels bieden veel vrijheid en flexibiliteit. Heeft u ook interesse om zelf uw droomhuis te bouwen? Uiterlijk tot 29 augustus 2016 om 12.00 uur kunt u zich inschrijven voor de loting. De notaris zal op 30 augustus 2016 door middel van loting de kavels toewijzen. Bekijk de kaveltekeningen en prijzen op de website van Ackerswoude onder www.ackerswoude.nl/kavel-kopen en vraag het complete inschrijfpakket aan via het www.ackerswoude.nl/meer-informatie/contactformulier. U kunt natuurlijk ook altijd het kavelteam bellen via 14 015, het telefoonnummer van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.