Uitnodiging Meet en Greet ZZP-ers en starters

Wat hebben ZZP'ers en starters in Pijnacker-Nootdorp nodig? Praat mee over de uitkomsten van het onderzoek tijdens de Meet en Greet op woensdag 7 maart, van 19.00 tot 21.00 uur in het Bestuurscentrum aan de Emmastraat 165 in Pijnacker.

man en vrouw schudden elkaar de hand

Uitkomst verkennend onderzoek

Hoeveel starters en ZZP'ers zijn er in Pijnacker-Nootdorp? Wat doen ze en in welke branches zijn ze actief? Welk ondersteuningsaanbod is er beschikbaar? Is dat voldoende bekend bij de ondernemers? Waar liggen hun uitdagingen en kansen?

Op 7 maart presenteert Helma Veenstra (Review Partner klantonderzoek en advies) de uitkomsten van een verkennend onderzoek naar de ondersteuningsbehoefte van ZZP’ers en starters in Pijnacker-Nootdorp. Dit onderzoek is gedaan in opdracht van de gemeente.

Praat mee over vervolgstappen

De gemeente nodigt starters en ZZP’ers uit om deze presentatie bij te wonen en in gesprek te gaan over de vervolgstappen. Ondernemers kunnen die avond in een werksessie aan de slag met een van de onderstaande thema’s:

  • Platform voor ZZP’ers om elkaar te ontmoeten en te kennis delen. Hoe zou dat er uit moeten zien?
  • Huisvesting: behoefte peilen, verkenning mogelijkheden en ideeën.
  • Communicatie: hoe kan je ZZP’ers en starters informeren, met elkaar en de gemeente in contact brengen?

Aanmelden

Ben je benieuwd naar de uitkomsten? Heb je ideeën? Vind je het leuk om in gesprek te gaan met collega ondernemers? Meld je dan aan via het Formulier Aanmelden Meet en Greet.