Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Training Grip op je kids

Is de opvoeding van jouw kinderen (soms) een uitdaging of ben je op zoek naar tips? Dan is de training ‘Grip op je kids’ wat voor jou!

Meisje op schommel

In deze training gaan we aan de slag met onderwerpen als omgaan met ‘moeilijk’ gedrag, communiceren met je kind en omgaan met eigen spanningen. Na deze training ben je beter in staat om bewuster keuzes te maken binnen de opvoeding én ervaar je meer grip op de situatie thuis. De training is gratis en bedoeld voor ouders en opvoeders van kinderen in de leeftijd van acht tot twaalf jaar met vragen over opvoeding.

Hoe ziet de training eruit?

We gaan aan de slag in een groep van 8 tot 12 personen. Aan de hand van praktijkopdrachten werk je aan jouw opvoedvaardigheden. En samen met de groep bespreek je mogelijkheden om met alledaagse uitdagingen om te gaan. De training wordt begeleid door medewerkers van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Data en tijden

De trainingen vinden plaats op vrijdagen van 9.00 tot 11.30 bij Buurt & Zo, Prins Hendrikstraat 28 in Pijnacker.

Data en thema
27 maart kennismaken en ontdekken ‘wat kan ik’
03 april omgaan met moeilijkheden
17 april toekomstbeeld
24 april persoonlijk plan van aanpak
15 mei effectief communiceren en omgaan met spanning
29 mei omgaan met tegenvallers

Ook bewustere keuzes maken

Wilt u ook bewustere keuzes maken in de opvoeding van uw kinderen? Meld u zich dan aan vóór 18 maart bij Remco Brander. Stuur een e-mail naar: r.brander@pijnacker-nootdorp.nl of bel 14 015.