Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Themacafe Geestelijke gezondheid op 16 maart

Op maandag 16 maart is er een Themacafé van het GGZ en de gemeente met als thema:Geestelijke Gezondheid.

Eén op de vier mensen krijgen in hun leven te maken met psychische problemen. Het is dan goed om te weten waar je terecht kunt en hoe je met zo een ziekte omgaat. Daarom organiseert de gemeente Pijnacker-Nootdorp een Themacafé GGZ (GGZ staat voor Geestelijke gezondheidszorg). De bijeenkomst is interessant voor mensen die zelf met vragen zitten of vanuit persoonlijke betrokkenheid anderen willen helpen.

Kennisuitwisseling

Vragen die aan bod komen zijn: Welke invloed heeft de omgeving? Hoe kan een omgeving bijdragen aan herstel of aan het voorkomen van (nieuwe) problemen? Hoe herkent u psychiatrische problemen? Maar ook: Wat als het u overkomt of een familielid? En wat als u vermoed dat uw buurman problemen heeft met zijn Geestelijke gezondheid? Doet u dan iets? En wat dan? Er komen ook ervaringsdeskundigen aan het woord: Mensen die vertellen hoe zij hun weg hebben gevonden of hoe zij een familielid of vriend(in) hebben bijgestaan.

Aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats bij CulturA & Zo, Dorpsstraat 7, 2631 CR Nootdorp. We starten om 17.30 en sluiten af om 20.00 uur. Voor broodjes wordt gezorgd. Ook aansluiten of heeft u vragen? Stuur dan een mail aan BEL_sec@pijnacker-nootdorp.nl.