Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Startende ondernemers goed van start

Netwerken, informatie vergaren en kennis opdoen. Ruim tweehonderd nieuwsgierige aspirant ondernemers kwamen hiervoor naar de regionale startersavond, die onlangs in Pijnacker plaatsvond.

man en vrouw schudden elkaar de hand

Onder starters is er veel behoefte aan ondernemersinformatie en advies. Voor de arbeidsmarktregio Zuid Holland Centraal reden om deze dag te organiseren.

Samenwerking

Om de arbeidsmarkt te stimuleren hebben de gemeenten Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, Wassenaar, Leidschendam-Voorburg en Voorschoten hun krachten gebundeld in de arbeidsmarktregio Zuid Holland Centraal. De regionale startersavond is een voorbeeld van deze succesvolle samenwerking.

Klaar om te ondernemen

De gemeente Pijnacker-Nootdorp kan starters en zzp’ers helpen om van hun bedrijf een succes te maken. Immers, ook kleine bedrijven dragen bij aan werkgelegenheid. Meer informatie is verkrijgbaar bij het Accountteam Ondernemers van de gemeente, tel. 14 015. E-mail: accountteam@pijnacker-nootdorp.nl.

Nuttige avond

Deelnemers vonden het een hele nuttige avond voor starters of mensen die overwegen om te starten als zelfstandig ondernemer. Gelet op de grote opkomst voorzag de bijeenkomst echt in een behoefte.