Start verkoop Landrijk 9

Op dinsdag 15 mei start de verkoop van de 30 woningen van Landrijk 9. Van 18.00 uur tot 20.00 uur bent u van harte welkom in het informatiecentrum Ackerswoude, Monnikenweg 2 in Pijnacker om de verkoopbrochure te ontvangen en de maquette te komen bekijken.

Woningen Landrijk 9

Bent u op zoek naar een riante woning in de nieuwe en inspirerende wijk Landrijk 9? Dan is dit uw kans! In deze fase worden 12 ruime herenwoningen (van 6 meter breed en 6.60 meter breed) en 18 twee-onder-een-kapwoningen aangeboden. Een buitenkans voor iedereen die op een exclusieve plek wil wonen!

Altijd mooi thuiskomen

Ackerswoude Landrijk is een exclusieve plek waar je je woonwens in vervulling kunt laten gaan. De bijzondere woningen welke worden gebouwd in de verschillende hofjes die Ackerswoude Landrijk kent. Voor de woningen geldt dat u volop de ruimte heeft om de woning naar eigen wensen in te richten. Ondanks de verschillende woningtypen vormt Ackerswoude Landrijk – o.a. door mee-ontworpen erfafscheidingen en bestrating – echt een geheel. Dit wordt nog eens versterkt door het groene karakter van de wijk. Groene linten, karakteristieke bomen (knotwilgen) en water bepalen het beeld van het gebied. Om deze rustieke sfeer te benadrukken blijven enkele traditionele bestaande tuinderswoningen intact.

Kortom, Ackerswoude Landrijk is de wijk waar je echt mooi thuiskomt!