Start verkoop Boszoom 'Gouden Rand'

Woensdag 29 november start de verkoop van Boszoom ‘Gouden Rand’ . U bent van harte welkom in het infocentrum aan de Raaigras 2 in Pijnacker tussen 17.00 en 20.00 uur.

Impressieplaatje huizen in Boszoom Gouden Rand Pijnacke

Aan de zuidrand van Boszoom, een deelplan van de nieuwbouwwijk Keijzershof in Pijnacker Zuid, komen 26 unieke woningen, ieder met een eigen signatuur. De 6 vrijstaande villa’s en 20 twee-onder-een-kapwoningen hebben vrij uitzicht over een brede groenzone.

Wijk met een exclusief karakter

Boszoom is een groene, ruim opgezette, duurzame woonwijk. Een wijk met een verscheidenheid aan exclusieve koop- en huurhuizen, voor ieder wat wils. In 2014 is gestart met de bouw van de eerste woningen. De wijk wordt ‘afgezoomd’ met deze ‘Gouden Rand’.

Ook wonen in Boszoom?

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om woensdag de verkoopbrochure en prijslijst op te halen in het infocentrum. Medewerkers van Heijmans en Ruseler Makelaars vertellen u graag alles over de woningen en het project. De prijsindicatie van de woningen is vanaf € 490.000 v.o.n. Ook op het gebied van financiering kunt u zich laten voorlichten door adviseurs van de Rabobank. Meer informatie over het project vindt u op de website: www.boszoom-pijnacker.nl