Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Scholen en kinderopvang bedankt en succes bij herstart!

De coronacrisis heeft ontzettend veel gevraagd van de flexibiliteit en het aanpassingsvermogen van de kinderopvang en het onderwijs. Onder grote druk moesten zij voorzien in de nood- en crisisopvang voor kinderen met ouders in cruciale beroepen.

Minister-president Mark Rutte bezoekt SkippyPePijN

Het is bewonderingswaardig om te zien hoe de scholen en kinderopvang (inclusief gastouderopvang) hier samen invulling aan hebben gegeven.

Nieuwe uitdagingen

Inmiddels zijn de basisscholen en de reguliere kinderopvang weer geopend. Daarnaast blijft ook de noodopvang beschikbaar voor ouders met een cruciaal beroep. En dat brengt opnieuw grote uitdagingen met zich mee: kinderen gaan maar 50% van de tijd naar school en er moet aan allerlei maatregelen worden voldaan. Ook hieraan wordt op een geweldige wijze invulling gegeven.

Wethouder Peter Hennevanger: "Als gemeente zijn we ontzettend trots op alle betrokkenen. Bedankt voor jullie inzet en wij wensen jullie veel succes met de herstart van het onderwijs!

Foto

De foto is begin april gemaakt toen Premier Rutte en staatssecretaris Van Ark kinderopvang SkippyPePijn in Pijnacker bezochten.