Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Rondom Wonen gaat woningen in 't Hofland verhuren

Op een unieke locatie in Pijnacker aan de Oranjelaan staat ‘t Hofland. Het voormalig verzorgingshuis is een aantal jaren in beheer geweest bij Ad Hoc, maar wordt vanaf 1 mei in opdracht van de gemeente Pijnacker-Nootdorp opgeknapt.

Gebouw 't Hofland

Vanaf de zomer worden fasegewijs 64 woningen opgeleverd voor de sociale verhuur. De verwachting is dat vanaf begin juli de eerste woningen beschikbaar zijn voor verhuur. Rondom Wonen is door de gemeente gevraagd nieuwe huurders voor deze woningen te vinden.

Type woningen

Woningzoekenden kunnen zich inschrijven voor 1- of 2-kamerappartementen. De 1-kamer woningen zijn voor 1-persoonshuishoudens en de 2-kamerwoningen zijn voor 2 persoonshuishoudens beschikbaar. Het belastbaar jaarinkomen mag niet hoger zijn dan € 36.165. De appartementen hebben een woon/slaapkamer en aparte douche/toilet ruimte en een keukenblokje met de mogelijkheid een 1 pits elektrisch kooktoestel te plaatsen. Op de begane grond wordt een gemeenschappelijke keuken en een wasserette gerealiseerd. Ook zal er een gemeenschappelijke recreatieruimte zijn.

Huurprijzen

De huurprijzen variëren tussen de € 265,00 en € 325,00 per maand en de bijkomende servicekosten zijn, inclusief gas, water, elektra en kabelaansluiting ongeveer € 150,00. Van de nieuwe huurders wordt verwacht dat zij meewerken aan de sociale samenhang tussen alle bewoners en hier hun maatschappelijke bijdrage aan leveren. U kunt hierbij denken aan gezamenlijk koken en eten en helpen met de Nederlandse taal.

Belangrijk! Aanmelding Wonen in ‘t Hofland

Bent u geïnteresseerd in een woning in ‘t Hofland dan kunt u zich inschrijven. De mogelijkheid om in te schrijven start via een online-formulier op 10 mei 2017 om 12.00 uur op www.rondomwonen.nl. De rangorde wordt bepaald op volgorde van ontvangst van het inschrijfformulier. Van de inschrijving krijgt u een bevestiging. In deze bevestiging wordt ook de vervolgprocedure toegelicht.