Programma Oostlanddag 2015 bekend

Oostlanddag 2015 vindt plaats op donderdag 15 oktober en heeft als thema ‘Volle kracht vooruit’.

Logo Oostland

Het programma van Oostlanddag 2015 is bekend. ’s Middags kunnen deelnemers kiezen uit vijf inspirerende bedrijfsbezoeken, ’s avonds zal cabaretiere Karin Bruers haar licht schijnen op de Oostlandse economie en de kansen voor regionale ondernemers

Ondernemersevenement

De Oostlanddag is het grootste ondernemersevenement van de regio en trekt jaarlijks vele honderden ondernemers uit de regio. Het doel van de Oostlanddag is door samenwerking, kennisdeling en samenkomen concrete resultaten te boeken en zo te zorgen voor een sterker Oostland.

Oostlanddag 2014

In 2014 stond de Oostlanddag in het teken van de vijf grootste economische kansen voor de regio Oostland: Innovatie, Transport en logistiek, Starters, Detailhandel & retail en Greenport. Tijdens workshops brainstormden bezoekers over manieren om die sterke punten verder uit te bouwen, wat leidde tot een concreet stappenplan per thema.

Avondprogramma

’s Avonds is er eerst een diner in bij Van der Valk in Nootdorp. Aansluitend is er het avondprogramma. De Brabantse cabaretière Karin Bruers behandelt dan – op vrolijke wijze – de economie van Oostland en de vijf kansen. Bruers is veelzijdig. Zo schreef ze voor het tv-programma Ook dat nog!, presenteerde onder meer de Cabarestafette en het Leids Cabaret Festival en was afgelopen jaar vast panellid van het humoristische debatprogramma Larie op NPO3.

Programma en aanmelden

U kunt op www.oostlanddag.nl het programma lezen en u aanmelden,