Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Presentatie foto's Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp

Maandag 22 augustus werden in het gemeentehuis ruim 30 foto’s gepresenteerd met glunderende mensen die, als ambassadeurs, trots zijn op hun gemeente Pijnacker-Nootdorp. Herkent u deze PN-ers?

Gezin met baby voor rijtje huizen

Voor de citymarketingactie ‘Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp’ is vakfotograaf Victor van Leeuwen op pad gegaan. Hij fotografeerde bekende en minder bekende dorpsgenoten op kenmerkende locaties in Pijnacker-Nootdorp.

De foto’s laten zien waar we trots op zijn

Burgemeester Francisca Ravestein tegen de ‘fotomodellen’ bij de presentatie van de foto’s:

"Wij willen Pijnacker-Nootdorp nóg duidelijker profileren en op de kaart zetten. De foto’s worden gebruikt voor de promotie van Pijnacker-Nootdorp op de website en bij verschillende gelegenheden. De foto’s laten zien waar we trots op zijn. U wordt zo een echte BN-er, of beter gezegd, PN-er, onze ambassadeur! U laat zien dat u trots bent op wat wij hier hebben, hoe wij hier wonen, werken en genieten. En terecht!"

Na de toespraak van burgemeester Ravestein bleef het ‘natuurlijk’ nog geruime tijd gezellig onder de PN-ers. Zij kregen de fraaie foto ingelijst mee naar huis. En daar waren ze best wel trots op.

Facebook

Het album met alle foto's vind u op de facebookpagina van Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp.

Twee ruiters langs de Dobbeplas