Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Praat u mee over ontwikkeling Hart van Nootdorp?

De locatie van de voormalige brandweerkazerne en omgeving aan de Koningin Julianastraat in Nootdorp wordt herontwikkeld. Daar komt een nieuw integraal kindcentrum, een nieuwe multifunctionele sporthal en woningbouw. Meepraten? Kom naar de bijeenkomst op 25 juni of vul de online vragenlijst in.

Meepraten

Er wordt een ruimtelijke visie opgesteld voor dit gebied. Als eerste stap brengen we kaders en ambities in kaart. Daarbij horen we graag hoe omwonenden en andere betrokkenen deze plek ervaren. We inventariseren uw meningen en ideeën via een digitale enquête. Praat u mee?

Bijeenkomst

Dinsdag 25 juni houden wij een bijeenkomst voor omwonenden en andere belanghebbenden en lanceren we de online enquête. Daarna is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. U bent van harte welkom tussen 19.00 en 21.00 uur bij Kindcentrum Regenboog aan de Koningin Julianastraat 1 in Nootdorp.

Online vragenlijst

Tussen 25 juni en 15 juli 2019 kunt u online aangeven wat u belangrijk vindt bij deze ontwikkeling. U kunt de vragenlijst invullen door op de rode button te klikken op www.hartvannootdorp.nl. Op de site leest u meer informatie over het project.