Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Penning van Verdienste voor Arjo Bijsterveld

Vandaag heeft burgemeester Francisca Ravestein namens het college van burgemeester en wethouders aan de heer Arjo Bijsterveld de Penning van Verdienste van de gemeente Pijnacker-Nootdorp uitgereikt.

Burgemeester Ravestein overhandigd Arjo Bijsterveld de Penning van Verdienste ui

Ruim 40 jaar is hij actief bij de Oranjevereniging Pijnacker. Met zijn vader ging hij al activiteiten opbouwen voor het defilé bij paleis Soestdijk. Begin jaren ’80 wordt hij ‘tentbaas’ bij de Oranjefeesten en operationeel verantwoordelijk voor de opbouw van allerlei zaken. Denk hierbij aan het waterorgel, drijvende podia en de tenten waar de feesten worden gehouden.

Betrokken

Vanaf 2013 is hij lid van het bestuur van de Oranjevereniging Pijnacker en vanaf 2015 voorzitter. Ook DSVP heeft niet tevergeefs een beroep op hem gedaan. Als leiding was hij een aantal jaren betrokken bij de organisatie van het Summercamp, een kamp voor de meisjesleden van DSVP. Later heeft hij zich ingezet voor het bedenken van thema’s voor het kamp en de uitvoering ervan. Op de heer Bijsterveld werd nooit tevergeefs een beroep gedaan.

Grote inzet voor lokale samenleving

De heer Bijsterveld heeft de Penning van Verdienste ontvangen voor zijn grote inzet voor de lokale samenleving.

Ons bereikte het droevige bericht dat de heer Bijsterveld op 22 oktober 2019 is overleden. Ons medeleven gaat uit naar zijn familie en vrienden.