Nominaties Ondernemersprijs en Belofteprijs bekend

De Ondernemersprijs en Belofteprijs draaien om de zoektocht naar de 'Ondernemers van de Toekomst'. Op 19 oktober zijn de nominaties bekend gemaakt: Hoeve Biesland, K.A. van Daalen en Zn en Goodstore voor de Ondernemersprijs. Zorgkwekerij Bloei, Ommekantje en Bezorggroente.nl voor de Belofteprijs. De winnaars worden woensdag 9 november bekend gemaakt op de feestelijke Ondernemersavond.

De Ondernemersprijs en Belofteprijs draaien om de zoektocht naar de 'Ondernemers van de Toekomst': vernieuwende ondernemers die zich bezig houden met toekomstige ontwikkelingen en een inspirerend voorbeeld zijn voor anderen.

Genomineerden Ondernemersprijs

We stellen de genomineerden voor de Ondernemersprijs aan u voor:

Hoeve Biesland

Hoeve Biesland is een biodynamisch kringloop bedrijf en staat voor natuur, voedselproductie en maatschappelijke betrokkenheid. De coƶperatie bestaat uit een slagerij, bakkerij, groentetuin, kook-juf, winkel, moestuin, zuivel en de hulpboeren. De energiebehoefte wordt opgewekt door zonne-energie en aardwarmte. 30 % van het werk wordt gedaan door hulpboeren en gere-integreerde mensen.

K.A. van Daalen en Zn

K.A. van Daalen is een familiebedrijf uit Pijnacker en sinds 1962 gespecialiseerd in verhuur van grond-verzetmachines en aanneming van cultuurtechnische werken. Actief in grondzuigtechniek, een nieuwe moderne techniek die beschadigingen voorkomt aan boomwortels, kabels en leidingen. Actief op het gebied van arbeidsparticipatie, onderwijs en diverse sociale/lokale maatschappelijke initiatieven.

Goodstore

Goodstore verkoopt via webshops decoratieve bedrijfs- en consumentenproducten. Het bedrijf is maatschappelijk en lokaal betrokken. Men heeft de ambitie uitgesproken om als jonge vernieuwende ondernemers te laten zien hoe je met duurzaam en creatief denken en personeelsbeleid, een sociale toegevoegde waarde kan bieden waar alleen maar voordelen zijn voor iedereen op de langere termijn.

Genomineerden Belofteprijs

De genomineerden van de Belofteprijs zijn Zorgkwekerij Bloei, Ommekantje en Bezorggroente.nl. Deze starters stellen zich voor in een videopitch. U bepaalt wie de winnaar wordt! Bekijk de video's en stem:

Aanmelden prijsuitreiking

De winnaars worden woensdagavond 9 november bekend gemaakt op de Ondernemersavond. Deze avond organiseert de gemeente samen met lokale ondernemers. Het wordt een avond die u niet mag missen!
U komt toch ook? Meld u aan via www.pijnacker-nootdorp.nl/ondernemersprijs.