Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Nominaties Ondernemersprijs en Belofteprijs 2018 zijn bekend

Wie is de ‘Ondernemer van de toekomst’ en welke starter sleept de Belofteprijs in de wacht? De jury heeft – onder leiding van wethouder Ilona Jense – bepaald welke bedrijven zijn genomineerd!

Ondernemersprijs 2018

Wethouder Ilona Jense heeft de genomineerden bekend gemaakt. Bekijk het filmpje.

De Ondernemersprijs en Belofteprijs draaien om de zoektocht naar de 'Ondernemers van de Toekomst': vernieuwende ondernemers die zich bezig houden met toekomstige ontwikkelingen en een inspirerend voorbeeld zijn voor anderen. Op 26 november ’s avonds is de feestelijke prijsuitreiking.

De Ondernemersprijs

De jury heeft drie genomineerden geselecteerd uit de vele inzendingen. Ze bezoekt de bedrijven en bepaalt daarna de winnaar. De genomineerden krijgen een professionele bedrijfspromotiefilm; een digitaal ‘visitekaartje’ waarmee ze zich kunnen onderscheiden van hun concurrenten. De promo’s worden vertoond op de Ondernemersavond.

De genomineerden voor de Ondernemersprijs zijn....

We stellen de genomineerden voor de Ondernemersprijs aan u voor:

7Digits

7Digits geeft ICT materialen zoals computers een tweede leven. Dat doet zij door het refurbishen en het opnieuw vermarkten van producten. 7Digits bekijkt eerst de herinzetbaarheid van het geheel als product en dan pas als grondstof. Zo worden ICT-materialen optimaal hergebruikt. Het werken met oog voor het milieu en maatschappij komt in de gehele bedrijfsvoering terug, zoals de introductie van LED, donatietrajecten voor diverse goede doelen, ambitie om volledig energie- en CO2 neutraal te werken.

Plus Sabine Zondag

Deze supermarkt onderscheidt zich door zijn betekenis voor en binding met de samenleving, inspanningen op het gebied van duurzaamheid en grote ambitie om op alle vlakken de beste supermarkt te worden. Dit uit zich onder meer in het aanbieden van een sterk lokaal assortiment van lokale partners, veel ruimte voor biologische en fairtrade producten. Verder verzorgt de Plusmarkt lessen aan basisscholen over duurzame en gezonde voeding (Kidsproef campagne), werkt zij nauw samen met de Voedselbank en sponsort zij sportieve activiteiten.

Zorgboerderij Buitengewoon

Zorgboerderij Buitengewoon biedt mensen met geheugenproblemen opvang, een tijdelijk onderkomen of een woonplek op een voormalige, monumentale boerderij. Dit met grote persoonlijke aandacht, een warme sfeer en professionele zorg. Dit doen zij op duurzame wijze: zo voorzien ze in eigen warmte (warmtepomp met zonnecollectoren) binnen een unieke lokale setting en werken met aardwarmte, zonnecollectoren en zoveel mogelijk Led-verlichting.

De Belofteprijs

Welke starter heeft het beste plan en weet de markt hiervoor warm te maken? Starters toonden dit de jury in een elevator pitch. De jury koos daaruit drie finalisten en het publiek kan vanaf 12 november via een poll de winnaar bepalen. Van de finalisten wordt verwacht dat zij aan de slag gaan om zelf de meeste stemmen binnen te halen. Als steuntje in de rug mogen ze een professionele videopitch laten opnemen. Deze is vanaf 13 november te bekijken via www.pijnacker-nootdorp.nl/ondernemersprijs.

De genomineerden voor de Belofteprijs zijn....

De genomineerden van de Belofteprijs RV Webdiensten, Bravo! en Inzamelhelden. Wij stelen ze voor:

RV Webdiensten

RV Webdiensten is een full-service marketingbureau. Naast het aanbieden van diverse diensten zoals het ontwikkelen van websites en webshops, online marketing en Social Media beheer, geeft het bedrijf ook training, voorlichting en workshops over de gevaren van Social Media zoals gameverslaving, privacy onder meer op scholen en bij bedrijven en diverse organisaties zoals GGD Haaglanden en politie. Het klantenbestand is zeer divers; van een ZZP-er uit Pijnacker-Nootdorp tot (inter)nationale bedrijven.

Bravo!

Bravo! is een koffiebar/lunchroom die sinds begin januari gevestigd is in winkelcentrum de Parade in Nootdorp en die in korte tijd al veel gasten aan zich heeft weten te verbinden, zoals ZZP-ers, studenten, ouderen. Bravo! weet mensen samen te brengen op een hele informele manier. Bravo! organiseert verschillende evenementen zoals sinterklaas en een vrouwennetwerkborrel. Bravo! begeleidt als erkend leerbedrijf scholieren en studenten op een deskundige wijze en helpt hen op weg met een loopbaanoriëntatie.

Inzamelhelden

Inzamelhelden is een deur-aan-deur collectieconcept voor waardestromen zoals oud papier en karton, schone folie, glas, keuken en GFT-afval maar ook restafval, waarbij elektrische cargobikes worden ingezet. Dit bedrijf zorgt voor een hoog percentage bronscheiding (ambitie is een 100% scheiding) en voor een reductie in CO2 uitstoot (de e-cargobikes hebben al meer dan 1400 vrachtwagenbewegingen vervangen in Berkel & Rodenrijs). Het klantenbestand bestaat uit horeca, winkeliers, opticiens, kappers in de regio. Inzamelhelden werkt ook voor Stichting Nederland Schoon.

Aanmelden prijsuitreiking 26 november

De winnaars van de Ondernemersprijs en de prijs voor starters, de Belofteprijs, worden op maandagavond 26 november bekend gemaakt. Deze avond organiseert de gemeente samen met het lokale bedrijfsleven. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Het wordt een avond die u niet mag missen! U komt toch ook?

Meld u nu aan!.

We ontvangen u graag vanaf 19.30 uur in het bestuurscentrum, Emmastraat 165 in Pijnacker. Het programma begint 20.00 uur.