Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Nieuwe wijkmanagers vanaf 1 september

Deze maand is de wijkmanager van Pijnacker, Kees Konings, met pensioen gegaan. Hij wordt vanaf 1 september opgevolgd door Peter van der Sman.

Wijkmanagers Kees Konings, Leen Sinteur en Peter van der Sman

Peter verruilt Delfgauw/Oude Leede voor Pijnacker. In Delfgauw/Oude Leede komt vanaf 1 september een nieuwe wijkmanager. Leen Sinteur blijft wijkmanager in Nootdorp.

Nieuwe wijkmanagers

Vanaf september starten de nieuwe wijkmanagers voor Pijnacker en Delfgauw/Oude Leede hun kennismaking met alle bekende contactpersonen in de wijk. Tot 1 september nemen Leen en Peter samen de honneurs waar voor Pijnacker.

Spin in het web

De wijkmanager is de verbindingspersoon tussen bewoners en gemeentelijke organisatie. Ook staat hij in contact met andere organisaties, zoals woningcorporaties, politie en jongerenwerk. Samen met inwoners en al deze organisaties werken de wijkmanagers aan het behouden en verbeteren van de leefbaarheid in de wijken en buurten. De wijkmanager is hierbij de spin in het web.

Contactpersoon voor inwoners

Wilt u iets aankaarten wat betreft de leefbaarheid in de buurt? Denk bijvoorbeeld aan het groen, het verkeer, het spelen, de veiligheid. Of wilt u iets doen of organiseren voor uw medebewoners? Neem dan contact op met de wijkmanager van uw kern. De wijkmanager denkt graag met u mee en helpt u verder. U kunt de wijkmanager bereiken via het maandelijks spreekuur in elke kern of via hun emailadres. Op www.pijnacker-nootdorp.nl/wijkmanagers vindt u meer informatie.