Nieuwbouw in Pijnacker Noord

Vanaf de jaarwisseling tot eind januari 2019 levert Rondom Wonen 66 appartementen op in Pijnacker Noord. In totaal zijn er 21 tweekamerwoningen (45 m2) te verdelen en 45 driekamerwoningen (60 m2). Tot 4 oktober 20.00 uur staan de woningen open voor reacties op www.woonnet-haaglanden.nl.

Huizen in aanbouw in een nieuwbouwproject

Vanaf maandag 1 oktober om 20.00 uur tot donderdag 4 oktober 2018 tot 20.00 uur staan de woningen voor reacties open op www.woonnet-haaglanden.nl.

Lokaal maatwerk

Doorstromers binnen de regio Haaglanden die een grote corporatiewoning achterlaten met minimaal 4 kamers krijgen voorrang. In totaal mag 25% van de woningen aan deze doorstromers worden toegewezen. Naast de regionale voorrang voor doorstromers, wijst Rondom Wonen ook nog eens 25% toe via lokaal maatwerk. Bij lokaal maatwerk krijgen woningzoekenden uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp voorrang. Meer informatie over de woningen is te vinden op www.rondomwonen.nl via de button “NIEUWBOUW Pijnacker Noord”.

Voortgang bouw

De vaart zit er goed in; de eerste van de drie gebouwen is al uit de steigers. Met het monteren van de gevelkozijnen zal het gebouw glas- en waterdicht worden gemaakt, waarna de afbouw binnen kan worden opgepakt. Mogelijk kan in november al gestart worden met het nieuwe parkeerterrein, de bestrating en het aanplanten van het groen rondom de drie gebouwen.