Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Natuurlijk wilt u op de foto als (BN'er) PN'er

Vindt u het leuk om op de foto te gaan op een gezellig terrasje, tijdens het voetballen, op het schoolplein, of…? Dan komen we graag met u in contact!

Jongetje op uitkijktoren

Pijnacker-Nootdorp zet zich in de etalage! We willen laten zien wat we allemaal te bieden hebben in deze mooie gemeente, omgeven door groen, midden in de Randstad. Maar wat Pijnacker-Nootdorp nou echt Pijnacker-Nootdorp maakt zijn wij zelf: de PN’ers. Fotograaf Victor van Leeuwen maakt binnenkort een fotoserie om ons dorp in beeld te brengen.

Lokale economie

Om de lokale economie te stimuleren willen we de regio laten weten wat Pijnacker-Nootdorp te bieden heeft. Doel is om meer recreanten te trekken en meer woningen en bedrijfskavels te verkopen. Dat betekent meer klanten voor de lokale middenstand, en meer werkgelegenheid voor de PN’ers.

Aanmelden

Vindt u het leuk om door een professionele fotograaf op de foto gezet te worden? Meld u dan aan via natuurlijk@pijnacker-nootdorp.nl. Vermeld hierbij uw voornaam, telefoonnummer, e-mailadres, leeftijd (we willen graag een mix van verschillende leeftijden) en eventueel uw voorkeur voor een thema of uw eigen foto-idee.

Toestemming

Met uw deelname geeft u de gemeente en een eventuele toekomstige citymarketingorganisatie toestemming om uw foto te gebruiken voor promotiedoeleinden, zoals bijvoorbeeld de website, posters en folders. Zelf krijgt u natuurlijk het digitale bestand en een mooie afdruk.

Creatieve ideeën

De fotoserie belicht de volgende thema’s: bereikbaarheid, wonen, voorzieningen, winkelen, uitgaan/genieten, natuur/recreëren en duurzaamheid/ondernemen.