Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Logo 'Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp'

Het was zaterdag 19 maart een leuke dag. Tijdens deze dag onthulde burgemeester Ravestein het nieuwe logo voor de gemeentemarketing. Het was een echte ‘Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp’ dag.

Logo Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp

Overal waren festiviteiten en het was gezellig druk in de verschillende winkelcentra. Dorps, gezellig, met en voor elkaar. Samen hebben we laten zien dat het fijn is om hier te wonen, te winkelen, te genieten. En dat willen we eigenlijk het liefst iedereen in de wijde omgeving vertellen.

We zetten onze sterke punten in de etalage

Deze week hanger er verschillende posters langs de weg. ‘Natuurlijk wonen wij in Pijnacker-Nootdorp!’, ‘Natuurlijk winkel ik in Pijnacker-Nootdorp’ en ‘Natuurlijk geniet ik in Pijnacker-Nootdorp’. Want waarom kiezen nieuwe inwoners voor Pijnacker-Nootdorp? Onze gemeente staat voor dorps, voor gezelligheid, met veel groen, waar het heerlijk is om te wandelen of te fietsen. Kijk ook op www.natuurlijkpn.nl

Samen zetten we Pijnacker-Nootdorp op de kaart!

En wie weet dit beter dan u, inwoner van Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Oude Leede? U bent het visitekaartje van onze gemeente. U laat zien dat het fijn is hier te wonen en te ondernemen, en dat willen we graag aan iedereen laten zien. Zo willen meer en meer mensen hier komen wonen, winkelen, wandelen en fietsen. Kortom: genieten.