Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Laatste weekend van september, Verbeeldingsweekend!

Hét culturele evenement van Pijnacker-Nootdorp, De Verbeelding, is dit jaar op 28 en 29 september. Op 32 bijzondere locaties is twee dagen lang kunst te bewonderen én te kopen van ruim tachtig verschillende kunstenaars. Op die locaties vinden ook optredens plaats op het gebied van zang, dans, muziek, theater en vertelkunst.

Schilderijen op de Verbeelding

Raadhuisplein

Het hart van De Verbeelding blijft het Raadhuisplein in Pijnacker. Hier zijn op zaterdag de creamarkt, het creaplein en het promoplein te vinden. Circus Nevermind leert kinderen de nodige circuskunsten.

Kinderen

Voor de allerjongsten, van tien maanden tot vier jaar, is er op zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur in Buurt & Zo, Prins Hendrikstraat 28, Pijnacker, ‘Muziek op Schoot’ door Irene Haket.
Op zaterdagmorgen is er in Pijnacker voor kinderen vanaf 4 jaar de theatervoorstelling ‘Aadje Piraatje’ in het CJMV-gebouw, Kerkweg 24. Aanvang 10.30 uur.
Diezelfde voorstelling is zaterdagmiddag om 13.30 uur te zien in de aula van Ipse de Bruggen, Lauwers 3 in Nootdorp.

De Trucker

Ook De Trucker heeft zich aangesloten bij De Verbeelding. Van 15.00 tot 18.00 uur lezen dichters hier voor uit eigen werk. ’s Avonds zet DJ-collectief Rakkatack deze legendarische jongerenbunker in de Pijnackerse Stationsstraat op zijn kop.

Zaterdagavondconcert

In de Dorpskerk aan het Koningshof 3 in Pijnacker is zaterdagavond een verrassend concert met lokale koren en orkesten. Aanvang is 19.30 uur en de toegang is gratis.

Programma

Het complete programma is te vinden www.deverbeelding.nu.