Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Kidsrun Halve Marathon Oostland

Op zondag 4 september vindt voor de vierde keer de Halve Marathon Oostland plaats. Naast de hoofdafstanden van 21,1 en 10 kilometer zijn er ook dit jaar weer twee kidsruns voor de jeugd.

Kinderen die mee gaan doen aan de kidsrun

Voor lopertjes van 4 t/m 7 jaar is er de mini-Kidsrun over één ronde van 600 meter en voor 8 t/m 15-jarigen telt de wedstrijd drie rondes rond het Raadhuisplein in Pijnacker. Aanmelden kan via www.halvemarathonoostland.nl.

Medaille en drankje

Voor alle deelnemers aan de kidsruns is er aan de finish een welverdiende medaille en een verkoelend drankje. Daarnaast zullen zij en het publiek vermaakt worden met muziek en diverse activiteiten voor en na de run. Voor de winnaars liggen er mooie prijzen klaar en de school die de meeste deelnemers afvaardigt, wint de sportief getinte Scholenprijs. Vorig jaar ging deze, in de vorm van hockeybenodigdheden, naar CBS De Ackerweide uit Pijnacker.

Start 10 kilometer en halve marathon

Uiteraard is het de moeite waard om na de kidsruns nog even te blijven hangen. In Pijnacker gaan namelijk vlak na de prijsuitreiking de 10 kilometer en de halve marathon van start.